Contacteer ons

Materieel

Om opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heeft Hens NV een zeer uitgebreid en modern machinepark samengesteld. Het park telt ruim honderd stuks rollend materieel, waaronder dumbers, diepladers, laadschoppen, gravers, bulldozers, scrapers, (rups)kranen, terreinwagens en vrachtwagens, ... . Stuk voor stuk hoogwaardige machines die uitstekend worden onderhouden.

Het machinepark van Hens NV is niet alleen gevarieerd, maar tevens up-to-date en van de nieuwste technische snufjes voorzien. Diverse machines en wagens zijn al uitgerust met computergestuurde bestuursystemene (op basis van GPS/3-D). De ervaren machinisten van Hens NV zijn uitstekend opgeleid om met deze innovatieve technieken om te gaan. Als het gaat om vernieuwing, staat Hens NV dan ook bekend als voorloper in de markt. Zowel Hens NV als Revabo maken gebruik van het machinepark.

Foto's

Om een idee te geven van ons ruim machinepark kan u een kijkje nemen in één van de onderstaande foto albums. Klik op een album als u de foto's van een album wil bekijken.

Bulldozers
Diverse tuigen
Dumpers
Graders
Kranen
Laadschoppen
Mobiele breekinstallaties
Onderhoudsdienst
Sloopmateriaal
Technologische hulpmiddelen
Vrachtwagens
Walsen
Zandzuiger

Klik op een album als u de foto's van een album wil bekijken.